Massa atom: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|lmo}} using AWB (10903))
(éjaan using AWB)
'''Massa atom''' saka [[unsur kimia]] yakuwiyaiku [[massa]] sawijining [[atom]] ing kahanan meneng, umumé dinyatakaké jroning [[satuan massa atom]]. Massa atom sering disinonimaké karon massa atom relatif, massa atom rata-rata, lan berat atom. Senadyan mangkono, ana bédané sethithik amarga nilai-nilai kasebut bisa arupa rata-rata bobot saka massa kabèh [[isotop]] unsur, utawa massa saka sawijining isotop waé.
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.iupac.org/goldbook/R05258.pdf IUPAC goldbook definition of relative atomic mass & atomic weight]
* {{en}} [http://www.carlton.srsd119.ca/chemical/molemass/ Tutorial on the concept and measurement of atomic mass]
 
{{kimia-stub}}
 
[[Kategori:Sifat kimia]]
[[Kategori:Massa]]
 
 
{{kimia-stub}}
352.730

besutan