Dhiamèter: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
Panjang dhiameter bunderan inggih punika kaping 2 panjang [[radius]]. Dhiameter saged dipunginakaken kanggé mangertosi keliling lan wiyar bunderan. Salebetipun bal 3 dimènsi, dhiameter saged dipunginakaken kanggé mangertosi wiyar lumahan lan volume bal.
 
Sasanèsipun punikupunika, dhiameter arupi tali busur paling panjang ingkang wonten ing bunderan.
 
[[Kategori:Dawa]]
348.872

besutan