Castile-La Mancha: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Locator map of Castille-La Mancha.png|right|180px|Peta Spanyol nuduhaké lokasi Castile-La-Mancha]]
'''Castilla-La-Mancha''' iku sawijining wewengkon otonomi [[Spanyol]] kang jembaré 79.463 km² lan populasi 1.977.304 jiwa (2007). Kutha krajané ya iku [[Toledo, Spanyol|Toledo]].
 
Propinsi-propinsi:
Provinsi-provinsi:
* Albacete
* [[Ciudad Real]]
352.737

besutan