Solanales: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 39 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q21723 (translate me))
(→‎top: éjaan using AWB)
pirsani tèks.
}}
'''Solanales''' iku salah siji [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetanduran ngembang]] sing klebu jroning klad [[euasterids I]], [[asterids]], [[core eudicots]], [[eudicots]] ([[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] jroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup jroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Asteridae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Magnoliopsida]].
 
[[Familia|Suku]]-suku ing ngisor iki arupa anggota bangsa iki miturut [[Klompok Filogeni Tetanduran Ngembang]] (APG):
* Suku [[Polemoniaceae]] (jroning APG II mlebu ing [[Ericales]])
* Suku [[Hydrophyllaceae]] (saiki dadi sinonim [[Boraginaceae]])
 
{{botani-stub}}
 
[[Kategori:Solanales| ]]
 
 
{{botani-stub}}
352.737

besutan