Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

72 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{Kacamatan
{{kacamatan|nama=Delanggu|propinsi=Jawa Tengah|dati2=Kabupatèn|nama dati2=Klathèn|peta=[[Gambar:Peta klathen-delanggu.png|180px|center]]|
| jeneng = Delanggu
nama camat=-|luas=18,78 km²|penduduk=38.334|kepadatan=2.041 per km²|kalurahan=16}}
| angka BPS =
| propinsi = Jawa Tengah
| dati2 = Kabupatèn
| jeneng dati2 = Klathèn
| petha = [[Gambar:Peta klathen-delanggu.png|180px|center]]
| jeneng camat = -
| jembar = 18,78 km²
| padunung = 38.334
| kapadhetan = 2.041 per km²
| cacah dati4 = 16}}
 
'''Kacamatan Delanggu''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
# [[Banaran, Delanggu, Klathèn|Banaran]]
 
 
{{kacamatanKacamatan-stub}}
352.737

besutan