Kabupatèn Purwareja: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
<tr><td>Dina Dadi:</td><td>...</td></tr>
<tr><td>[[Kutha krajan]]:</td><td>[[Purwareja]]</td></tr>
<tr><td>[[Bupati]]:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>Wakil Bupati:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>Jembar<br />&nbsp;- Total: <br /></td><td> <br /> 1.034&nbsp;km²<br /></td></tr>
<tr><td>Kacamatan<br />&nbsp;- Cacahe: <br /></td><td> <br /> 16 Kacamatan<br /></td></tr>
 
[[Gambar:Purwareja.jpg|thumb|290px| Peta Purwareja]]
'''Kabupatèn Purwareja''' ([[hanacaraka]]:ꦥꦸꦂꦮꦉꦗ) iku sawijine kabupatèn ing [[Jawa Tengah]], lokasiné ing sisih kulon [[DIY]], kutha [[Purwareja]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.034&nbsp;km² utawa --- hèktar.
 
Kabupatèn Purwareja wewatesan :
 
== Pemerentahan ==
Kabupatèn Purwareja ketata saking 16 [[kacamatan]], --- [[kalurahan]] lan --- [[désa]]. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn Purwareja ya iku:
*[[Kacamatan Bagelen, Purwareja|Kacamatan Bagelen]]
*[[Kacamatan Banyuurip, Purwareja|Kacamatan Banyuurip]]
352.737

besutan