Kutha Surakarta: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
|-
| align="center" colspan="2" |
----
<small>Situs web resmi: [http://www.surakarta.go.id/ www.surakarta.go.id]
|}
348.872

besutan