Galur, Kulon Praga: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
| dati2 = Kabupatèn Kulonpraga|Kulonpraga]]
| jeneng camat = |-
| jembar = ---
| padunung = ---
| cacah dati4 = ---/---
|}}
'''Galur''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Kulonpraga, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].
352.737

besutan