Kabupatèn Cilacap: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
|-
| [[Bupati]]:
| ---
|-
| Wakil Bupati:
| ---
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:
|-
| [[Padunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 1,8 yuta<br />+/- --- / km²
|-
| [[Suku Bangsa]]:
|}
 
'''Kabupatèn Cilacap''' iku salah sawijine kabupatèn ing [[Jawa Tengah]], lokasine ing pasisir kidul, kutha [[Cilacap]] iku [[kutha krajan]] kabupatène, kota-kota liyane : ---, lan liya-liyane. Luas wewengkon Kabupatèn iki ± 2.142,50&nbsp;km² utawa --- hektar.
 
== Sajarah ==
352.737

besutan