1523: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: sa:१५२३
c (bot Menambah: mi, tl, vls, zh-yue)
c (bot Menambah: sa:१५२३)
[[ro:1523]]
[[ru:1523 год]]
[[sa:१५२३]]
[[scn:1523]]
[[sk:1523]]
40.143

besutan