Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

40 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(éjaan using AWB)
|}
|-
| align="center" colspan="2" style="border-bottom: 3px solid gray;" | <small>[[Motto]]: "---"</small>
|-
| align="center" colspan="2" | [[Gambar:Lokasi DIY Kabupatèn Gunungkidul.svg|300px|Péta Gunung Kidul ing DI Yogyakarta]]
|-
| [[Bupati]]:
| ---
|-
| Wakil Bupati:
| ---
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:<br />
|}
 
'''Kabupatèn Gunung Kidul''' iku kabupatèn ing [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], lokasiné ing sisih [[wétan]] propinsi [[DIY]], kutha [[Wonosari]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kota-kota liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.485,36&nbsp;km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
* [http://www.gunungkidul.org/ Serba - Serbi Gunungkidul]
 
'''''Bali menyang:''''' [[Daerah Istimewa Yogyakarta]]
 
{{Kabupatèn Gunung Kidul}}
350.349

besutan