Semin, Semin, Gunungkidul: Béda antara owahan

57 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12513455 (translate me))
(éjaan using AWB)
{{desaDésa
|peta petha =
|jeneng poto =Semin
| pratélan poto =
|provinsi =Jawa Tengah
|dati2 jeneng =Kabupatèn Semin
|provinsi propinsi = Jawa Tengah
|jeneng dati2 =Gunung Kidul
|kecamatan dati2 =Semin Kabupatèn
| jeneng pemimpindati2 =- Gunung Kidul
|wewengkon kacamatan = =-Semin
|pedunung jembar = -
|kapadhetan padunung = -
| angka pos =
| kapadhetan = -
}}
'''Semin''', iku salah sawijining [[désa / kalurahan]] ing [[Semin, Gunung Kidul|Kecamatan Semin]], [[Kabupatèn Gunung Kidul]], provinsi [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
==Delengen uga==
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Gunung Kidul]
 
{{kelurahan-stub}}
{{Kecamatan Semin}}
{{Kabupaten Gunung Kidul}}
{{Jawa Tengah}}
 
 
{{kelurahanKalurahan-stub}}
352.737

besutan