Kabupatèn Barito Kidul: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{Dati2
| namajeneng = Kabupatèn Barito Kidul
| provinsipropinsi=[[Kalimantan Tengah]]
| kutha krajan=
| luasjembar = 8.830,00 km<sup>2</sup>
| pendudukpadunung = 124.250 jiwa (2007)<ref>Barito Kidul jroning angka taun 2007, Tabel 3.1</ref>
| kepadatankapadhetan = 14,1 jiwa/km<sup>2</sup>
| kacamatan= 6
| kelurahan= 86 / 7
| web=[http://www.baritoselatankab.go.id/ www.baritoselatankab.go.id]
}}
'''Kabupatèn Barito Kidul''' iku sawijining [[kabupatèn]] ing [[ProvinsiPropinsi]] [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]]. Kutha krajan kabupatèn iki dumunung ing [[Buntok]], kabupatèn iki nduwè motto ''Dahani Dahanai Tuntung Tulus'', sing artiné : ''slamet, santosa, adil lan makmur nganthi sak terusé''.
 
== Geografis ==
Kabupatèn Barito Kidul dumunung ana ing sisih [[Kulon]] ProvinsiPropinsi Kalimantan Tengah. Kabupatèn iki nduwèni jembar wewengkon 8.830,00 km2, ing sajroning koordinat 1°20' — 2°35' [[Lintang kidul]] lan 114° — 115° [[Bujur wétan]].
 
=== Wewengkon ===
{{Wates LKKW
|lor=[[Kabupatèn Barito Lor]]
|kidul=[[Kabupatèn Barito Wétan]] lan Provinsi [[Kalimantan Kidul|Propinsi Kalimantan Kidul]]
|kulon=[[Kabupatèn Kapuas]]
|wétan=Kabupatèn Barito Wétan lan ProvinsiPropinsi Kalimantan Kidul
}}
 
348.872

besutan