Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
{| cellspacing="0" border="0" cellpadding="2"
| align="center" width="140" | [[Gambar:Lambang GunungkidulGunung Kidul.jpg|100px]]
|-
| align="center" width="140" | <small>'''Lambang Gunung Kidul'''</small>
| align="center" colspan="2" style="border-bottom: 3px solid gray;" | <small>[[Motto]]: ""</small>
|-
| align="center" colspan="2" | [[Gambar:Lokasi DIY Kabupatèn GunungkidulGunung Kidul.svg|300px|Péta Gunung Kidul ing DI Yogyakarta]]
|-
| Dina Dadi:
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs Web Resmi Kabupatèn Gunung Kidul]
* [http://www.pesonagunungkidul.com/ Situs alam Gunung Kidul - Aris Guntara]
* [http://www.gunungkidul.org/ Serba - Serbi GunungkidulGunung Kidul]
 
[[Daerah Istimewa Yogyakarta]]
352.737

besutan