Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
}}
 
'''Tepus''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]]. Kacamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo Kacamatan [[Semanu, GunungkidulGunung Kidul|Semanu]], ing sisih wétan karo Kacamatan [[Girisuba, GunungkidulGunung Kidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonésia]], lan ing sisih kulon karo Kacamatan [[Tanjungsari, GunungkidulGunung Kidul|Tanjungsari]].
 
Kondhisi lemah ing kacamatan iki kagolong lemah kritis/kurang banyu ing mangsa ketiga. cacahing padunung ana 38079 jiwa, utawa 9.113 KK.
== Désa-désa ==
* [[Giripanggung, Tepus, GunungkidulGunung Kidul|Giripanggung]]
* [[Purwadadi, Tepus, GunungkidulGunung Kidul|Purwadadi]]
* [[Sidoharjo, Tepus, GunungkidulGunung Kidul|Sidaharja]]
* [[Sumberwungu, Tepus, GunungkidulGunung Kidul|Sumberwungu]]
* [[Tepus, Tepus, GunungkidulGunung Kidul|Tepus]]
 
==Pariwisata==
352.737

besutan