Papua: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Suntingan 36.73.71.94 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning CahyoBot
c (Suntingan 36.73.71.94 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning CahyoBot)
== Pranala jaba ==
 
* {{id}} [http://www.sarangsemutpapuapapua.webgo.id/ SarangSitus Semut Papuaresmi]
* {{id}} [http://www.buahmerahpapuairja.weborg/index2.idshtml BuahOnline MerahLibrary Papua, Irian Jaya]
* {{id}} [http://ropbd.papua.go.id Situs Asset Papua]
* {{id}} [http://www.papuaweb.org/ PapuaWeb]
63.221

besutan