Kutha Bandhung: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎Pranala Jaba: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
<tr><td align="center" width="140px">Lambang Kutha Bandung</td>
</table></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2 style="border-bottom:3px solid gray;"><font size="-1">[[Motto]]: "---" <br /></font></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2>[[Gambar:Locator kabupatèn bandung.png]]</td></tr>
<tr><td>Dina Dadi:</td><td>25 September 1810</td></tr>
<tr><td>[[Walikutha]]:</td><td> Dada Rosada </td></tr>
<tr><td>Wakil walikutha:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>Jembar<br />&nbsp;- Total: <br /></td><td> <br /> 167,67&nbsp;km² <br /></td></tr>
<tr><td>Kacamatan<br />&nbsp;- Cacahe: <br /></td><td> <br /> 26 Kacamatan<br /></td></tr>
</table>
 
'''Kutha Bandhung''' ([[basa Indonésia]]: Bandung), iku [[kutha krajan]] propinsi [[Jawa Kulon]]. Wiyar wewengkon [[kutha]] iki ± 167,67&nbsp;km² utawa --- hektar.
 
== Géografis ==
 
== Pamarèntahan ==
Kutha Bandung ketata saking 26 [[kacamatan]], --- [[kalurahan]] lan --- [[désa]]. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:
# [[Kacamatan Andir, Kutha Bandung|Kacamatan Andir]]
# [[Kacamatan Arcamanik, Kutha Bandung|Kacamatan Arcamanik]]
352.737

besutan