Tanjungkerta, Sumedang: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
{{Kacamatan
| namajeneng = Tanjungkerta
| dati2 = Kabupatèn
| namajeneng dati2 = Sumedang
| luasjembar =- km²
| pendudukpadunung = -
| kalurahancacah dati4 = -
| namajeneng camat = -
| kepadatankapadhetan =- jiwa/km²
| angka BPS =
| propinsi = Jawa Kulon
}}
 
'''Kacamatan Tanjungkerta''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Sumedang]], [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]].
 
{{Tanjungkerta, Sumedang}}
352.737

besutan