Kutha Makassar: Béda antara owahan

48 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
<tr><td align="center" width="140px">Lambang Kutha Makassar</td>
</table></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2 style="border-bottom:3px solid gray;"><font size="-1">[[Motto]]: "---" <br /></font></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2>[[Gambar:Lokasi Kutha Makassar.jpg]]</td></tr>
<tr><td>Dina Dadi:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>[[Walikutha]]:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>Wakil walikutha:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>Jembar<br />&nbsp;- Total: <br /></td><td> <br /> --- km² <br /></td></tr>
<tr><td>Distrik<br />&nbsp;- Cacahe: <br /></td><td> <br /> 14 kecamatan <br /></td></tr>
<tr><td>[[Padunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- --- jiwa<br /> +/- --- jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protestan]], [[Katolik]] lan liyane </td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa Indonésia]] lan liyane</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Makassar''' utawa '''Ujung Pandang''', iku kutha ing Propinsi [[Sulawesi Kidul]] lan uga dadi [[kutha krajan]] propinsi, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
--- [[Lintang kidul]] lan --- [[Bujur wetan]]
 
== Pemerentahan ==
Kutha Makassar ketata jroning 14 [[kecamatan]], --- [[désa]]/[[kelurahan]]. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki ya iku:
# [[Biring Kanaya, Makassar|Biring Kanaya]]
# [[Bontoala, Makassar|Bontoala]]
352.737

besutan