Pasisir Guwa Cemara: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Pasisir Guwa Cemara''' yaiku salah sijiné pasisir lan objèk wisata ing tlatah Kabupatèn Bantul. Pasisir iki diarani Guwa Cemara amarga kathah wit-wit cemara urang ing sakiwa tengené pasisir. Cemara urang iku ingkang mbentuk guwa, mulané diarani Pasisir Guwa Cemara. Wit cemara urang iku ditandur miwiti taun 2003. Saben mangsa prèinan sêkolah akèh dhayoh sing teka ing Pasisir Guwa Cemara.
 
[[Kategori:Pasisir ing Indonésia|Guwa Cemara]]
352.737

besutan