Wisnu: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q11380 (translate me))
 
{{Artikel Dhasar}}
{{Commonscat|Vishnu}}
 
== Kapurih Ugi Kersa Mriksani ==
* [[Agama]] [[Hindhu]]
14

besutan