Injil Matius: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
Kategori
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|pl}} using AWB (10903))
(Kategori)
 
{{Alkitab}}
[[Kategori:Prejanjèn Anyar]]
124

besutan