Injil Matius: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(Kategori)
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Injil Matius''' iku kitab kapisan Injil Prajanjian Anyar. Ing kitab iki sarasilah Gusti [[Yesus]] minangka sawijining [[priyayi]] saka trah [[Dawud]] dipratélakaké. Injil iki kalebu Injil [[sinoptis]].
 
{{stub}}
 
{{Alkitab}}
 
[[Kategori:PrejanjènPrajanjian Anyar]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan