Kuran: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
''"Al-Qur'an iku kalam Allah kang tanpa tandhing, tinurunake marang Nabi Muhammad pungkasaning para nabi lan rasul, kanthi lantaran malaikat Jibril.as lan tinulis ing mushaf-mushaf kang banjur tekan kita kabèh kanthi mutawatir, lan yèn maca lan nyinaoni bakal dianggep ibadah, kanthi diwiwiti surat Al-Fatihah lan ditutup surat An-Nas"''
 
kanthi katrangan kados ing nginggil punika, Al Qur'an dipunbedakaken kaliyan kitab sadèrèngipun [[Nabi]] [[Muhammad]], ya iku [[Kitab TauratTorèt]] utawa [[Injil]].
 
== Dasanama Al Qur'an ==
== Gegayutanipun kaliyan kitab-kitab sanes ==
 
Al Qur'an ugi wonten gayutipun kaliyan kitab saderingipun (TauratTorèt, Zabur, Injil, lan lembaran Ibrahim).
 
* Al Qur'an nuntut supados piyantun Islam pitados bilih kitab-kitab punika wonten QS(2:4)
352.737

besutan