1 Januari: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (2), Presidhen → Presidhèn (2) using AWB)
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan using AWB)
* [[1916]] - Kanggé ingkang kaping sepindhah, [[getih|rah]] ingkang sampun dipunsimpen lan dipunasrepaken dipunanggé [[transfusi]].
* [[1947]] - Perang gangsal dinten gangsal dalu antawis tentara Indonésia nglawan [[Walanda|Walandi]] ing Kitha [[Palembang]].
* [[1984]] - [[Brunei]] dados negaranagara mardika.
* [[1986]] - [[Aruba]] mardika saking [[Curaçao]].
* [[1993]] - [[Cekoslowakia]] pecah dados kalih negari: [[Ceko]] lan [[Slowakia]].
350.349

besutan