Rambutan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
| binomial_authority = [[Carolus Linnaeus|L.]]
}}
'''Rambutan''' , ''Nephelium lappaceum'' iku wit sing kalebu ing famili [[Sapindaceae]].<ref name="internet1"/> Wohé wit iku uga jenengé rambutan. Rambutan akèh ditemokaké ing tlatah tropis, kayata [[Asia Kidul-Wétan]], [[Asia Kidul]], [[Afrika]] lan [[Amérika Kidul]].<ref name="internet1"/>
 
Ing [[Indonésia]], rambutan sing misuwur asalé saka [[Sumatra Lor]], utamané saka [[Binjai]] cedhak [[Medan]].<ref name="internet1"/>
[[Kategori:Woh]]
[[Kategori:Tetanduran]]
[[Kategori:Flora ing IndonesiaIndonésia]]
[[Kategori:Flora ing Costa Rica]]
350.349

besutan