Kutha Jayapura: Béda antara owahan

25 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(éjaan using AWB)
|}
 
'''Kutha Jayapura''' iku kutha ing [[Indonésia]] lan uga [[kutha krajan]] propinsi [[Papua|Propinsi Papua]], [[Indonésia]]. Jembar wewengkon kutha ya iku 9,4 km².
 
== Geografis ==
 
--- [[Lintang kidul]] lan --- [[Bujur wetan]]
 
== Pemerentahan ==
 
Kutha Jayapura ketata saking 4 [[distrikdhistrik]] lan --- [[désa]]/[[kampung]]/[[kalurahan]]. Distrik-distrikdhistrik ing Kutha iki ya iku:
 
# [[Abepura, Jayapura|Abepura]]
{{Papua}}
 
'''''Bali menyang:''''' [[Papua]]
 
[[Kategori:Daftar Laladan Tingkat II]]
352.737

besutan