17 Juli: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 145 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2729 (translate me))
(éjaan using AWB)
''' 17 [[Juli]] ''' punika, dinten ingkang kaping 198 utawi 199 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1945]]''' - [[Winston Churchill]], [[Joseph Stalin]] kaliyan [[Harry S. Truman]] sapatemon wonten ing [[Konferensi Potsdam]].
* '''[[1955]]''' - Taman dolanan ing sepindah [[Disneyland]] dipun bikak ing [[Anaheim, California]].
* '''[[1975]]''' - [[Timor Timur]] dados [[Daftar provinsipropinsi IndonesiaIndonésia|provinsipropinsi ka-27]] [[IndonesiaIndonésia]].
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|17 July}}
:[[16 Juli]] – [[17 Juli]] – [[18 Juli]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
352.737

besutan