Pulo Rinca: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2), Kabupaten → Kabupatèn (2), Kecamatan → Kacamatan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
{{kotakinfo pulau|
|nama jeneng = Pulo Rinca
|negaranagara=[[IndonesiaIndonésia]]
|kepulauan=[[Nusa Tenggara]]
|peta2=[[File:Rinca Island - Pulau Rinca.jpg|225px|Pulo Rinca]]<br>Pulau Rinca
|provinsipropinsi=[[Nusa Tenggara Wétan]]
|jenisdati2=Kabupatèn
| dati2 = [[Manggarai Kulon]]
|koordinat=
| jembar =
|luas=- km²
|populasi=-
|garispasisir=-
|garispantai=-
|kotaterbesar=-
}}
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/609
}}
'''Rinca''' ya iku sawijining wangun [[pulo]] kang dumunung ana ing kapuloan [[Nusa Tenggara]]. Pulo Rinca, [[Pulo Komodo]] lan [[Pulo Padar]] ya iku kagolong dadi salah sijiné kawasan [[Taman Nasional Komodo]] kang dikelola déning Pamaréntah Pusat. Pulo Rinca bdumunung ana ing sisih kuon [[Pulo Flores]], uga dipisahake déning [[Selat Mola]].
 
Pilo kang arupa bageyan saka [[Situs Warisan Donya UNESCO]], karana dadi salah sijiné kawasan [[Taman Nasional Komodo]] bebarengan dèning [[Pulo Komodo]], [[Pulo Padar]] lan [[Gili Motang]].
Pulo kang dipanggoni dèning aneka rupa jinis [[kéwan]] kayata [[komodo]], [[babi]] [[alas]], [[kebo]] lan [[manuk]] . Pulo Rinca bisa ddi dolani kanthi piranti [[prau]] cilik saka [[Labuan Bajo]] ing [[Flores Kulon]].
 
Sacara administratif, pulo iki kagolong ing wewengkon [[Komodo, Manggarai Kulon|Kacamatan Komodo]], [[Kabupatèn Manggarai Kulon]], ProvinsiPropinsi [[Nusa Tenggara Wétan]], [[IndonesiaIndonésia]].
 
[[Kategori:Pulo ing Nusa Tenggara TimurWétan|Rinca, Pulo]]
[[Kategori:Kabupatèn Manggarai Kulon|Rinca, Pulo]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya UNESCO ing IndonesiaIndonésia]]
 
 
352.737

besutan