9 Fèbruari: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 154 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2324 (translate me))
(éjaan using AWB)
 
''' 9 [[Februari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 40 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
* Hari [[Persatuan Wartawan IndonesiaIndonésia]] (PWI)
* Hari Kavaleri
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:9 February}}
:[[8 Februari]] – [[9 Februari]] – [[10 Februari]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
348.872

besutan