Otolaringologi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Otolaringologi''' iku cawang èlmu [[kedhokteran]] sing mligi nliti ndhiagnosis lan ngobati panyakit [[kuping]], [[irung]], [[tenggorok]] sarta [[sirah]] lan [[gulu]]. Ing IndonesiaIndonésia, cawang kedhokteran iki populèr kanthi jeneng ''Èlmu Telinga Hidung Tenggorokan Bedah Kepala Leher'' utawa '''THT-KL'''.
 
Otolaringologi dumadi saka sawetara cawang ya iku:
352.737

besutan