Tin Oo: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(éjaan using AWB)
'''Tin Oo''' ({{lahirmati|[[Pathein]]|3|3|1927}}), (asring dirujuk minangka '''U Tin Oo''', 'U' iku [[gelar kinurmatan]] ing [[basa Myanmar]], kira-kira padha karo 'Bapak') iku aktivis pro-[[dhémokrasi]] lan wakil pamimpin [[Liga Nasional kanggo DemokrasiDhémokrasi]] (NLD) ing [[Myanmar]] (Burma).
 
Tin Oo iku jendral lan Mentri Pertahanan Burma saka taun 1974 tekan taun 1976.
 
== Pirsani uga ==
* [[Liga Nasional kanggo DemokrasiDhémokrasi]]
 
{{Lifetime|1927||Oo, Tin}}
352.737

besutan