Sutan Syahrir: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
|successor3 = [[Agus Salim]]
|birth_date = {{birth date|1909|3|5}}
|birth_place = {{flagicon|BelandaWalanda}} [[Kutha Padangpanjang|Padangpanjang]], [[Sumatra Kulon]], [[Hindhia Walanda]]
|death_date = {{death date and age|1966|4|9|1909|3|5}}
|death_place = {{flagicon|Swiss}} [[Zurich]], [[Swiss]]
|nationality = {{flag|Indonésia}}
|party = [[PartaiParté Sosialis Indonésia|PSI]]
|spouse = Maria Duchateau <br /> Siti Wahyunah
|children =
|signature =
}}
'''Sutan Syahrir''' (éjaan biyèn:'''Soetan Sjahrir''') ({{lahirmati|[[Kutha Padangpanjang|Padangpanjang]], [[Sumatra Kulon]]|5|3|1909|[[Zürich]], [[Swiss]]|9|4|1966}}) ya iku sawijining [[pulitikus]] lan [[Perdhana Mentri|perdhana mentri]] pisanan ing [[Indonésia]].<ref name="internet1">{{id}}[http://nurulfikri.sch.id/index.php/isi-situs/kisah-inspiratif/53-kisah-inspiratif/178-sutan-syahrir-1909-1966.html nurulfikri.sch.id]</ref> Dhèwèké njabat dadi [[Dhaptar Perdhana Mentri Indonésia|Perdhana Mentri Indonésia]] saka [[14 November]] [[1945]] nganti tekan [[20 Juni]] [[1947]].<ref name="internet1"/> Syahrir ngedegaké [[PartaiParté Sosialis Indonésia]] ana ing taun [[1948]].<ref name="internet1"/> Sutan mati ana ing pangasingan nalika dadi tawanan pulitik lan dikubur ing [[TMP Kalibata]], [[Daerah Khusus Ibukota Jakarta|Jakarta]].<ref name="internet1"/>
 
== Babad slira ==
348.872

besutan