3 April: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
''' 3 [[April]] ''' punika, dinten ingkang kaping 93 utawi 94 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigatos ==
* '''[[1882]]''' - [[Durjana]] kawentar [[Amerika Serikat]], [[Jesse James]] tiwas déning mimis rencangipun piyambak, Bob Ford, ingkang culika supados angsal kanugrahan.
* '''[[1922]]''' - [[Josef Stalin]] dados Sekretaris Jenderal [[PartaiParté Komunis Uni Soviet]] ingkang sepindhah.
* '''[[2011]]''' - Bathang [[Air France Pamaburan 447|Air France Pamiberan 447]], ingkang ical ing [[Samudra Atlantik]] ing taun 2009, dipunpanggihi malih.
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:3 April}}
:[[2 April]] – [[3 April]] – [[4 April]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
352.737

besutan