Sudan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
footnotes =
}}
'''RepublikRépublik Sudan''' iku sawiji [[nagara]] ing [[Afrika]] wétan-lor kang dadi nagara paling gedhé ing Afrika lan kerep isih dianggep bagéyan saka [[Timur Tengah]]. Kutha krajané ya iku [[Khartoum]].
 
Sudan wewatesan karo [[Mesir]] ing sisih lor, [[Eritrea]] lan [[Ethiopia]] ing sisih wétan, [[Kenya]] lan [[Uganda]] ing kidul-wétan, [[Kongo]] lan [[RepublikRépublik Afrika Tengah]] ing kidul-kulon, [[Chad]] ing sisih kulon, lan [[Libya]] ing kulon-lor.
 
== Delengen uga ==
352.737

besutan