Mozambik: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
capitals_coordinates = [http://kvaleberg.com/extensions/mapsources/index.php?params=25_57_S_32_35_E_ 25°57' LS 32°35' BT] |
largest_city = [[Maputo]] |
government_type = [[RepublikRépublik]] |
leader_titles = [[Presiden Mozambik|Presiden]]<br />[[Perdana Menteri Mozambik|Perdana Mentri]] |
leader_names = [[Armando Guebuza]]<br />[[Luisa Diogo]] |
footnotes=
}}
'''RepublikRépublik Mozambik''' iku [[nagara]] ing [[Afrika]] bagéan kidul kang wewatesan karo [[Afrika Kidul]], [[Swaziland]], [[Tanzania]], [[Malawi]], [[Zambia]] lan [[Zimbabwe]]. Mozambik minangka anggota [[Komunitas Nagara-Nagara Abasa Portugis]] lan [[Nagara-Nagara Persemakmuran|Persemakmuran]]. Kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ya iku [[Maputo]] kang dumunung ing pucuk kidul.
 
Mozambik kapérang dadi 11 propinsi: [[Cabo Delgado]], [[Propinsi Gaza|Gaza]], [[Inhambane]], [[Manica]], [[Maputo]] (kota), [[Propinsi Maputo|Maputo]], [[Propinsi Nampula|Nampula]], [[Niassa]], [[Sofala]], [[Propinsi Tete|Tete]], lan [[Zambezia]].
348.872

besutan