Siprus: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
capitals_coordinates = <small>{{coor dm id|35|08|N|33|28|E||LU|BT}}</small> |
largest_city = [[Nikosia]] |
government_type = [[RepublikRépublik]] |
leader_title1 = [[Presiden Siprus|Presidhèn]] |
leader_title2 = |
calling_code = 357 <sup>7</sup> |
footnotes = 1. "Ymnos pros tin Eleutherian" uga mnangka lagu kabangsan [[Yunani]].<br />
2. [[RepublikRépublik Turki Siprus Utara]] (RTSU) nguasani wewengkon lor lan nduwé presiddèn dhéwé. <br />
3. Ora diakoni déning [[Turki]], siji-sijiné nagara kang ngakoni RTSU.<br />
4. Area ambané 5.895 km&sup2; ing wewengkon kidul lan 3.355 km&sup2; ing wewengkon lor.<br />
7. +90-392 (kode akses Turki) digunakaké ing wewengkon lor.
}}
'''RepublikRépublik Siprus''' ya iku [[nagara]] pulo ing [[Segara Tengah]] bagéyan wétan, udakara 113&nbsp;km kidulé [[Turki]] lan 120&nbsp;km kuloné [[Suriah]]. [[Kutha krajan]]é ya iku [[Nikosia]]. Kutha wigati liyané antara liya [[Limassol]], [[Larnaca]], [[Paphos]], [[Famagusta]], lan [[Kyrenia]].
 
Wiwit taun [[1974]], ing bagéyan lor ana [[Siprus Lor|RepublikRépublik Turki Siprus Lor]], kang mung diakoni déning [[Turki]].
 
== Sajarah ==
== Uga pirsani ==
* [[Daftar nagara]]
* [[RepublikRépublik Turki Siprus Utara]]
 
== Pranala jaba ==
352.737

besutan