Niger: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
capitals_coordinates = |
largest_city = [[Niamey]] |
government_type = [[RepublikRépublik]] |
leader_titles = [[Daftar Presiden Niger|Presiden]]<br />[[Perdana Menteri Niger|Perdana Mentri]] |
leader_names = [[Tandja Mamadou]]<br />[[Ali Badjo Gamatié]] |
}}
[[Gambar:Niger carte.gif|thumb|Niger|290px|right|thumb]]
'''RepublikRépublik Niger''' iku [[nagara]] kang kakurung déning [[dharatan]] (''landlocked'') ing bagéyan kulon [[Afrika]]. Niger wewatesan karo [[Nigeria]] lan [[Benin]] ing sisih [[kidul]]; [[Mali]] ing sisih [[kulon]]; [[Aljazair]] lan [[Libya]] ing sisih lor; lan [[Chad]] inhg sisih wétan. Jeneng nagara iki dijupuk saka jenengé [[Kali Niger]]. Kutha krajané ya iku [[Niamey]].
 
== Delengen uga ==
352.737

besutan