Paraguay: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎Delengen uga: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
|capitals_coordinates = [http://kvaleberg.com/extensions/mapsources/index.php?params=25_16_S_57_40_W_ 25°16' LS 57°40' BB]
|largest_city = [[Asunción]]
|government_type = [[RepublikRépublik]]
|leader_title1 = [[Presiden Paraguay|Presiden]]
|leader_title2 = [[Wakil Presiden Paraguay|Wakil Presiden]]
|footnotes=
}}
'''RepublikRépublik Paraguay''' iku sawijining [[nagara]] ing [[Amerika Kidul]] kang kakurung dharatan lan manggon ana ing sisih [[Kali Paraguay]]. Paraguay wewatesan karo [[Argentina]] ing sisih kidul lan kulon-lor, [[Brasil]] ing sisih wétan-lor, lan [[Bolivia]] ing kulon-kidul. Jeneng nagara iki maknané "banyu kang mili menyang samodra", asalé saka tembung [[Basa Guaraní|Guaraní]]: ''pará'' ("samodra"), ''gua'' ("menyang/saka"), lan ''y'' ("banyu").
 
== Delengen uga ==
352.737

besutan