Rybnik: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Polandia|ProvinsiPropinsi]]: || [[provinsipropinsi Silesia|Silesia (śląskie)]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 148,36 [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Rybnik''' iku sawijining kutha ing sisih kidul [[Polandia]], cedhak tapel wates karo nagara RepublikRépublik [[Ceko]]. Kutha iki nduwé padunung 141 387 jiwa.
 
== Ulah raga ==
* [[Haderslev]] ([[Denmark]])
* [[Ivano-Frankivs'k]] ([[Ukraina]])
* [[Karvina]] ([[RepublikRépublik Ceko]])
* [[Larissa]] ([[Yunani]])
|width="40%" valign="top" |
{{clr}}
 
{{provinsipropinsi Silesia}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
352.737

besutan