Shanghai: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:China-Shanghai.png|thumb|Lokasi Shanghai ing RRC (mawa panah)]]
 
'''Shanghai''' ([[basa Mandarin|Mandarin]]: 上海 | [[Pinyin]]: Shànghǎi; [[Basa Wu]] (Basa Shanghai) IPA: /zɑ̃ hɛ/) iku kutha gedhé dhéwé ing [[RepublikRépublik Rakyat Cina]] lan papané ana ing pinggiring delta Changjiang. Panuwuhan kutha iki ing sawetara dasawarsa pungkasan nggawé kutha iki dadi punjeré ékonomi, dagangan, finansial lan komunikasi sing wigati dhéwé ing Tiongkok.
 
Shanghai uga salah sawijining palabuhan sing sibuk dhéwé sadonya, karo [[Singapura]] lan [[Rotterdam]].
352.737

besutan