1949: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Prastawa: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (2) using AWB)
(→‎Prastawa: éjaan using AWB)
* [[7 Agustus]] - DI/TII Kartosuwiryo ing [[Jawa Barat]]
* [[23 Agustus]]-[[2 November]] - [[Konferensi Meja Bunder]] ing [[Den Haag]], [[Walanda]]
* [[27 Desember]] - Ngadege [[RepublikRépublik Indonésia Serikat]]
 
== Lair ==
348.872

besutan