Gerty Cori: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala Njaba: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(→‎Pranala Njaba: éjaan using AWB)
[[Kategori:Pemenang Hadhiah Nobel ing bidang fisiologi utawa kadhokteran]]
[[Kategori:Ahli biokimia Amerika Serikat]]
[[Kategori:Tokoh RepublikRépublik Ceko]]
[[Kategori:Ilmuwan Yahudi]]
352.737

besutan