1 Juli: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c (→‎Kadadosan Wigati: Éropah using AWB)
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan using AWB)
* [[Kanada|Dinten Kanada]]
* '''[[1991]]''' - [[Pakta Warsawa]] dipunpungkasi sacara resmi.
* '''[[1997]]''' - [[Britania Raya]] masrahaken [[Hongkong]] dhumateng [[RepublikRépublik Rakyat Tiongkok]].
 
{{Berita
352.737

besutan