Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
* [[Kanada|Dinten Kanada]]
* '''[[1991]]''' - [[Pakta Warsawa]] dipunpungkasi sacara resmi.
* '''[[1997]]''' - [[Britania Raya]] masrahaken [[Hongkong]] dhumateng [[RepublikRépublik Rakyat Tiongkok]].
 
{{Berita
348.872

besutan