21 Novèmber: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
(éjaan using AWB)
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan using AWB)
== Kadadosan Wigati ==
* [[235]] - [[Anterus]] dipunpilih dados [[Paus]].
* [[Gambar:Napoleon crop.jpg|right|75px|Napoleon Bonaparte]]'''[[1791]]''' - [[Kolonel]] [[Napoléon Bonaparte]] ''(pirsani gambar)'' diangkat dadi [[jendral]] penuh uga sisan dadi panglima perang [[RepublikRépublik]] [[Prancis]].
* '''[[1877]]''' - [[Thomas Edison]] ngumumaké panemon [[phonograf]], mesin sing bisa ngrekam swara.
* '''[[1971]]''' - Wadyabala [[India]] dibantu pasukan [[gerilyawan]] [[Mukti Bahini]] ngalahaké wadyabala [[Pakistan]] ing peperangan Garibpur.
352.737

besutan