Djoko Suyanto: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎Biografi: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
|imagesize =
|caption =
|office = Menteri Koordinator Bidang Pulitik, Hukum, dan Keamanan RepublikRépublik Indonésia|Menkopolhukam Indonésia
|order = 11
|term_start = [[22 Oktober]] [[2009]]
}}
 
[[Marsekal]] TNI (Purn.) '''Djoko Suyanto''' ingkang miyos wonten ing [[Kota Madiun|Madiun]], [[Jawa Wetan]] ing tanggal [[2 Desember]] [[1950]] inggih punika [[Mentri Koordinator Bidang Pulitik, Hukum, lan Keamanan RepublikRépublik Indonésia|Mentri Koordinator Bidang Pulitik, Hukum, ldan Keamanan]] [[Indonésia]] wiwit tanggal [[22 Oktober]] [[2009]]. Sadèrengipun piyambakipun naté njabat dados [[Panglima Tentara Nasional Indonésia]] saking [[13 Februari]] [[2006]] dumugi [[28 Desember]] [[2007]]. Piyambakipun dipungantos kaliyan [[Djoko Santoso|Jenderal TNI Djoko Santoso]]. Piyambakipun wiwitan njabat sasampunipun dipunlantik déning Presiden [[Susilo Bambang Yudhoyono]] tanggal [[13 Februari]] [[2006]] lan lung tinampi jabatan saking Jenderal TNI [[Endriartono Sutarto]] wonten ing [[20 Februari]] [[2006]].<ref name="internet 1">{{id}} [http://www.dephan.go.id/modules.php?name=News&file=print&sid=6524 "Jabatan KSAU Diserahterimakan Pagi Ini"] (dipunundhuh tanggal 1 Pebruari 2013)</ref> Saking tanggal [[23 Februari]] [[2005]] dumugi tanggal 13 Februari 2006, piyambakipun inggih punika Kepala Staf [[TNI Angkatan Udara]] (TNI-AU).<ref name="internet 3">{{id}} [http://www.kompas.com/utama/news/0602/13/073524.htm "Presiden Lantik Marsekal Djoko Suyanto"], ''[[KOMPAS]]'', 13 Februari 2006 (dipunundhuh tanggal 1 Pebruari 2013)</ref> Piyambakipun ugi dados Panglima TNI ingkang sepisan ingkang asalipun saking kesatuan TNI-AU sadangunipun sujarah [[Indonésia]].<ref name="internet 2">{{id}} [http://www.keminter.com/wikipinter/djoko-suyanto "Berita terkait Djoko Suyanto"] (dipunundhuh tanggal 1 Pebruari 2013)</ref>
 
==Biografi==
{{kotak mulai}}
{{s-off}}
{{incumbent succession box|title=[[Menteri Koordinator Bidang Pulitik, Hukum, dan Keamanan RepublikRépublik Indonésia|Menkopolhukam]]|before=[[Widodo Adi Sutjipto]]|after=Sedang Menjabat|start=[[22 Oktober]] [[2009]]}}
{{s-mil}}
{{kotak suksesi|jabatan=[[Panglima TNI]]|pendahulu=[[Endriartono Sutarto]]|pengganti=[[Djoko Santoso]]|tahun=2006–2007}}
352.737

besutan