Isaac Asimov: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Isaac Asimov iku humanis lan rasionalis. Dhèwèké ora nantang kapracayané wong liya sing murni, nanging ora seneng karo takhayul utawa kapracayan sing ora ana buktiné. Asimov wedi numpak montor mabur lan nalika urip namung ping loro naté numpak montor mabur. Banjur Asimov uga sawijining wong sing ngidhep kelainan klaustrofil (seneng marang bilik sing cilik lan katutup).
 
Asimov iku pendhukung setya Parté DemokratDhémokrat AS. Bab panggunan tenaga nuklir, Asimov setuju, anggeré namung kanggo panggunan sipil waé. Saliyané iku ing karya-karya panulisané, dhèwèké uga kerep nyinggung masalah-masalah krisis lingkungan urip, kaya ta pemanasan global lan rusaké [[lapisan ozon]] (contoné ''Our Angry Earth'' ([[1991]])).
 
{{Artikel Dhasar}}
348.872

besutan