3 Fèbruari: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 152 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2315 (translate me))
(éjaan using AWB)
 
''' 3 [[Februari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 34 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1969]]''' - Ing [[Kairo]], [[Yasser Arafat]] dipunlantik minangka pamimpin [[PLO]] ing [[Dewan Nasional Palestina]].
* '''[[1984]]''' - [[Pesawat ulang-alik]] [[Challenger]] dipunluncuraken ing misi [[luar angkasa]] kaping sedasa.
* '''[[1989]]''' - [[Pieter Willem Botha|P.W. Botha]] ngunduraken dhiri saking pucuk pimpinan partaiparté lan ugi kaprésidhènan [[Afrika Kidul]].
 
== Wiyosan ==
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
348.872

besutan