Gabah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Gabah''' punika [[bulir]] [[pari]] ingkang sampun kapisah saking damèn utawi merang.
 
Perdhagangan pari partaiparté ageng punika ing wujud gabah, amargi gabah ingkang sampun garing punika boten gampang risak (bosok) lan langkung awet menawi dipunsimpen.
Dhefinisi teknis perdhagangan kanggé gabah, inggih punika ''asil tetanduran pari ingkang sampun kapisah saking gagangipun kanthi cara dipunrontogaken''.
 
352.737

besutan