Abu Hanifah (sastrawan): Béda antara owahan

75 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
(→‎Pakaryan pulitik: éjaan using AWB)
 
==Pakaryan pulitik==
Pakarya pulitik Abu Hanifah diwiwiti nalika piyambaké mlebu ana ing parté pulitik [[Masyumi]].<ref name="abu"/> Masyumi rikala semana salah sawijining partai kang gede ana ing Indonesia.
 
==Cathetan Suku==
1.578

besutan